CÉGTRÉNING

CÉGTRÉNING

Tanulni sosem késő: E-learning képzéseink

2021. február 12. - HRsiker

eleaning_849565.jpg

Napjainkban a digitális tanulás segítségével olyan ismeretekre is szert tehetünk, amikkel hagyományos formában kevésbé találkozhatunk. Mind személyes, mind vállalati célból érdemes fejleszteni magunkat, erre cégünk is kínál széleskörű képzéseket.

Miért tanuljunk online?

Képzéseken részt venni, előadásokat hallgatni nem csak abban segít, hogy mentális egészségünk sokáig tartson. Egy új készség elsajátítása jobb pozíciót, előrelépést is eredményezhet, ami egyéni szinten és a vállalat számára is jövedelmező befektetés lehet.

2021-ben különösen nagy a hangsúly a digitális technológiákon, hiszen a távmunka, a kijárási korlátozás és az akár hetekig is tartható karantén mindennapossá teszik a folyamatos online jelenlétet.

A vezetők részéről egyre inkább elvárássá válik az online platformokon történő otthonosság. Az új generáció tagjainál ez már természetes készség, így versenyelőnybe kerülhet az a cég, ami odafigyel középkorú és idősebb dolgozóinak online oktatására is.

Cégünk képzései – mit kínálunk?

A HRsiker szívügyének tekinti az élethosszig tartó tanulást és a csoportmunkához, kreativitáshoz, hatékony vezetéshez kapcsolódó készségek frissen tartását: ezért személyes és online képzéseket is kínálunk.

Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk hatékony, átfogó belső képzések megszervezésében, ami az ügyfeleink elégedettségének mutatója. Mindig azon dolgozunk, hogy a munkaügyben résztvevők meg tudjanak felelni a digitális világ nyújtotta kihívásoknak, naprakész tudásukkal lépést tudjanak tartani az új trendekkel. Épp ezért ügyfeleink számára olyan vállalati képzéseket, szervezetfejlesztési módszereket és tréningeket kínálunk, amellyel fejlesztjük, vagy megszilárdítjuk a sikeres üzletmenethez szükséges kompetenciákat.

A HRsikernél a képzés középpontjában a tanuló áll: a modulok kialakítása a partnereink bevonásával folyik. Eredménye egy egyedi és élvezetes tanulási program, ami időtálló tudást ad a munkavállalóknak. Választhatók kész modulok a munkavédelemtől és az időmenedzsmenten át a vezetőfejlesztés témaköréig, melyek sora folyamatosan bővül és fix tudástár is rendelkezésre áll. Ugyanakkor személyre szabott képzésekre is van lehetőség igény szerint.

Vállalati E-learning képzéseinkkel a naprakész ismeretek tértől és időtől függetlenül sajátíthatók el: online platformjainkhoz bármilyen eszközről és bármikor csatlakozhatnak a tanulók. Ez jelentősen csökkenti az adminisztrációs terheket, a tréningek állapota és a teljesítmény folyamatosan nyomon követhető.

Egyedi módon a projektek lefolyása után is kapcsolatban maradunk partnereinkkel, így új képzéseik iránti igényeiket folyamatosan tudjuk fogadni.


aláírás

  • Készítés ideje: 

A bejegyzés trackback címe:

https://cegtrening.blog.hu/api/trackback/id/tr1816424490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása